Spiegelen

kat en leeuw met een spiegel

Wat gebeurt er met jou als je je niet gezien voelt?

We spiegelen vaak onbewust datgene van een ander wat in onszelf nog niet is opgelost.

Als iemand je per ongeluk aanstoot en je eerste primaire reactie is ergernis, wat zegt dat dan over jou? Vaak brengt zo’n situatie een onbestemd gevoel; de ander doet dit expres of houdt geen rekening met jouw ruimte en behoeften.

Ander voorbeeld is dat je verdrietig wordt van het verhaal van een ander. Welk verdriet in jou wordt dan aangeraakt en wat wil dat jou vertellen?

Om hierin te leren voelen en reflecteren is het fijn om je eigen onverwerkte gevoelens te leren kennen. Massage kan je helpen om op een lichaamsgerichte therapeutische manier te ontdekken wat wel en wat niet goed voelt voor jou én om hier je grenzen in aan te (leren) geven. Het nodigt je uit om jezelf vragen te stellen “Waar heb ik behoefte aan?” Welke aanraking voelt goed voor mij? Hoe kan ik mijn lichaam – mijn ik, mijn zijn – zowel mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel in balans brengen?

Het hoeft niet te veranderen, verandering komt immers van binnenuit. Door je bewust te zijn van deze spiegels en wat ze jou over jou vertellen.

Categorie:

Bewustzijn

Recente artikelen

Wat doe je als je je kwetsbaar of onveilig voelt?

Bij mij trekt iets zich terug, uit contact. Soms gaat het zo snel en onbewust dat ik er pas later achter kom. Dit thema kom ik bij mezelf tegen en was jarenlang een goede reden mezelf op mijn kop te geven. Ik had er geen grip op. Ik herinner mij dat mijn 6 jaar jongere ... Lees meer
Lucifers als symbool van mentaal opgebrand zijn door burn-out en stress

Massage bij stress en burn-out klachten

Misschien heb je weleens gehoord van massagetherapie en vraag je je af of dit jou kan helpen bij een burn-out? Naast gesprekken met een coach of psycholoog is er een groot en divers aanbod. Dus wat voegt massage(therapie) daaraan toe? In deze blog leg ik je uit hoe je met massagetherapie de signalen van je ... Lees meer

Kennismakingssessie

Interesse in een holistische massage sessie? Ik nodig je uit tot het maken van een afspraak.
In een kennismaking sessie starten we vervolgens met een intake van ongeveer 20 minuten waarbij we samen voelend kijken naar jouw hulpvraag.

Vaak maak ik gebruik van een lichaamsgerichte oefening, gevolgd door een massage therapeutische sessie. In het nagesprek is er ruimte om woorden te geven aan wat er gevoeld is.

Afhankelijk van jouw hulpvraag kijken we welk traject het beste bij jou past.

zon icoon

Massagetherapie herstelt de verbinding tussen voelen en denken

Wil je kennismaken?

Na de kennismakingssessie kun je als je wilt kiezen uit 3 trajecten.

zon icoon

Op zoek naar herstel?

Holistische massage herstelt de verbinding tussen voelen en denken

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismakingssessie

De kennismakingssessie biedt ruimte om elkaar te leren kennen en af te stemmen welk vervolgtraject past bij jouw hulpvraag. Kosten: € 90,-

Over Mirette

De betekenis van zen mir is Zie Mij!

Jezelf mogen zien en met compassie kijken hoe het echt met je gaat is helend. De 4 jarige opleiding tot massagetherapeut bij Massageacademie Holos in Utrecht leerde mij het vak, gaf mij duidelijke inzichten en hielp me in mijn persoonlijke groei en herstel. Mijn werk als holistisch massagetherapeut werd mijn passie en ik startte mijn praktijk voor holistische massages Zen Mir in 2016.

De massages bij Massagepraktijk ZenMir zijn persoonlijk, met aandacht en ontspannen en ik werk altijd vanuit een holistische visie. In afstemming en naar behoefte nodig ik jou uit tot zelfonderzoek en bewustwording.

Uit je hoofd, in je lijf!

Mirette massage therapie Utrecht