Holistische massage Utrecht

Therapie | Bewustwording | Massages

geven van massage therapie in utrecht

In de hectiek van het alledaagse bestaan herken je de impuls om pijn te vermijden. Je lichaam houdt spanningen en gevoelens vast, wat resulteert in verminderde functionaliteit en het ontstaan van ongemakken. De bron van deze klachten kan door middel van holistische massage therapie worden opgespoord en begrepen.

Holistische massage

Massage stimuleert het lichaam om zijn natuurlijke herstelsysteem te activeren en bevordert een gezonde doorstroming van bloed, lymfe en de afvoer van toxines. Holistische massage helpt je om bewust te worden van gevoeligheden en om gespannen delen van het lichaam van binnenuit te verzachten. Dit proces helpt je om de signalen van je eigen lichaam beter te begrijpen, er bewuster mee om te gaan en je eigen grenzen te herkennen.

Vrouw krijgt holistische massage in Utrecht

De sessie omvat lichaamsgerichte oefeningen, een holistische massage en mijn begeleiding. Elke massage wordt gegeven met volledige aandacht en betrokkenheid. Tijdens een massagesessie kan er iets aangeraakt worden dat weerstand, emoties of gedachten oproept. De holische massages vinden plaats in mijn massagepraktijk in Utrecht (oost).

Aan het einde van het voorgesprek stem ik met jou af. Welke behoefte leeft er in jou en welke massage is dienend in het proces en passend bij jouw hulpvraag. Daarbij maak ik gebruik van diverse massagevormen en technieken.

Holistische massage helpt je ervaren dat je

meer bewust wordt van je lijf en je gevoelsleven

meer vertrouwen krijgt in jezelf

keuzes maakt vanuit je hart in plaats van je hoofd

minder stress en angst ervaart

meer energie en levenslust voelt

Kennismakingssessie

In een kennismakingssessie starten we met een intake van ongeveer 20 minuten, waarbij we gezamenlijk dieper ingaan op jouw hulpvraag. Vaak introduceer ik een lichaamsgerichte oefening als initiële stap, gevolgd door een massage therapeutische sessie. Na afloop van de behandeling is er ruimte voor een nagesprek, waarin je de gelegenheid krijgt om woorden te geven aan jouw ervaringen. Afhankelijk van jouw specifieke hulpvraag, bekijken we welk traject het meest geschikt is voor jou. Dit alles vind plaats in mijn massage praktijk in Utrecht

zon icoon

Massagetherapie herstelt de verbinding tussen voelen en denken

Ja, ik wil kennismaken

Na de kennismakingssessie kun je kiezen uit 3 trajecten.

zon icoon

Op zoek naar herstel?

Holistische massage herstelt de verbinding tussen voelen en denken

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismakingssessie

De kennismakingssessie biedt ruimte om elkaar te leren kennen en af te stemmen welk vervolgtraject past bij jouw hulpvraag. Kosten: € 90,-

testimonial quotes

“Persoonlijke ontvangst waarbij je je direct thuis mag voelen. Tijdens een intakegesprek vroeg Mirette hoe ze mij kon helpen en vervolgens begon de massage.

In de knusse ruimte kon ik mij goed ontspannen. Mirette checkte een paar keer hoe iets voor mij voelde.

Ik hield blijkbaar veel spanning vast tussen mijn ribben. Nu geniet ik weer van een diepere buikademhaling – dat verrast mij echt, hoe makkelijk mijn ademhaling nu naar mijn buik gaat in plaats van enkel naar mijn borst.”

“Ze vroeg goed door naar mijn klachten en zag goed waar ik spanning vasthield. Daardoor heeft ze niet alleen mijn rug, schouders en nek onder handen genomen maar ook mijn hoofd, kaken, hals en gezicht. Erg fijn, bij andere masseurs heb ik nooit zo’n uitgebreide massage gekregen.”

Trajecten:

Verslaving en massage

Van doen naar zijn

3-6 weken

3 sessies van 75 minuten

Stress en burnout met holistische massage verhelpen

Leven in vertrouwen

4-9 weken

5 sessies van 75 minuten

Hulp bij rouw met massage

leven vanuit je hart

6 – 12 weken

7 sessies van 75 minuten

testimonial quotes
“Bij Mirette krijg je een massage +. Het is zoveel meer dan alleen een massage, voor het eerst sinds tijden voelde ik me lichter en vrij van spanning. Dat gevoel heb ik nu, bijna een week later, nog steeds. Heel bijzonder!”
mooie planten in massage praktijk Utrecht
lachende Mirette holistisch massagetherapeut Utrecht
foto van massagepraktijk Utrecht
buikmassage
Holistische therapeut aan het masseren
wachtruimte holistische massage praktijk Utrecht

Het Herstelhuis

Massagepraktijk ZenMir is onderdeel van het HerstelHuis in Utrecht. Bij het Herstelhuis kun je terecht voor aanvullende therapieen met betrekking tot jouw herstel. We bieden een veilige therapeutische omgeving waarin jij mag zijn wie je bent. Er worden regelmatig workshops, lezingen en groepsbijeenkomsten georganiseerd. Kijk hiervoor regelmatig op de website www.hetherstelhuis.com 

Herstelhuis Utrecht
Googla maps kaart van lokatie massage praktijk Zenmir in Utrecht

Openingstijden:

Maandag: 12.00 – 18.00u en 19.00 – 21.30u
Dinsdag: 10.00 – 18.00u en 19.00 – 21.30u
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 10.00 – 18.00u en 19.00 – 21.30u
vrijdag: 10.00 – 18.00u

Holistische massage Utrecht

Bezoek informatie:

Holistische massage praktijk Zenmir in Utrecht is eenvoudig te bereiken.

Net buiten Utrecht centrum en (dus) prima bereikbaar met de auto, de fiets en met het openbaar vervoer.

De praktijk ligt aan de Oudwijkerdwarsstraat 61 in de Utrechtse wijk Oudwijk, er is voldoende parkeerruimte (betaald parkeren).

Openbaar vervoer: vanaf CS Lijn 8 Wilhelminapark halte Oudwijkerdwarsstraat.

Contact informatie:

Adres icoon

Massagetherapie ZenMir
Oudwijkerdwarsstraat 61
3581 XN  Utrecht