Afspraak maken

Therapie | Bewustwording | Massages

Herstelhuis Utrecht

Maak hier je afspraak:

Hieronder kun je tijd voor jezelf reserveren; voor een holistische massage (zie massagevormen), als terugkerende cliënt of voor een kennismakingssessie massagetherapie..

Als je al weet dat je een traject massagetherapie gaat volgen kun je deze data vastleggen in mijn agenda.

Tot 24 uur voor de afspraak kan je kosteloos annuleren. Daarna reken ik 75% van de afgesproken massage.

Een traject massagetherapie bestaat uit 3 – 5 of 7 sessies, Wil je meer weten over de trajecten? Neem dan contact met mij op of kijk op de pagina trajecten & tarieven, Na de kennismakingssessie weten we beiden wat de hulpvraag en jouw doel is.

De kosten voor de kennismakingssessie bedraagt € 95

Massage vergoedingen

Ik ben lid van de beroepsorganisatie VBAG en geregistreerd therapeut bij de RBCZ, het kwaliteitsregister voor vakkundige therapeuten in de complementaire zorg. Lichaamsgerichte Massagetherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Massages worden niet vergoed.

Wil je weten of jouw sessies worden vergoed bij de zorgverzekering? Een overzicht van vergoedingen vind je op www.zorgwijzer.nl. Check altijd even bij je eigen verzekering hoe het in jouw specifieke situatie zit. 

Je krijgt na de massagetherapeutische sessie en traject een factuur toegestuurd, deze kun je indienen bij jouw zorgverzekeraar.