Afspraak maken

Therapie | Bewustwording | Massages

Herstelhuis Utrecht

Ruimte vinden om los te laten, te ontspannen en opnieuw verbinding te maken….

ZenMir Massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie waarbij je even helemaal stilstaat bij jezelf en kunt uitzoeken hoe het met je is. Holistische therapie past goed naast psychotherapie en heeft raakvlakken met haptonomie, mindfullness en yoga.

Het resultaat geeft meer zelfinzicht en een effectieve aanpak van lichamelijke klachten, daar waar ze vandaan komen. Je wordt je bewust van je kwaliteiten, van wie je bent en wat je voelt. De betekenis van Holos is ‘allesomvattend’ en werkt op fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel niveau. 

Ik werk als massagetherapeut met een holistische visie op ziekte en klachten en kijk met je mee naar de symptomen van een onderliggend probleem of klacht.

Holistische visie

Een levenservaring wordt niet alleen onthouden door ons brein maar ook in ons lichaam. Dit emotionele lichaam slaat deze herinneringen op in de vorm van ervaringen, angsten, trauma’s, verlangens en overtuigingen.

Hoge spierspanning is, vanuit deze holistische visie méér dan alleen een ‘fysieke klacht’; pijn heeft een signaalfunctie en je weefsel heeft gevoel. De verschillende niveau’s van fysiek, mentaal en emotioneel zijn verrassend goed waarneembaar als je daar de tijd voor neemt want in de subtiliteit kan een antwoord liggen.

Deze massage als therapie helpt om het zelfhelend vermogen van je lichaam zijn gang te laten gaan.

Maak nu je afspraak:

Hieronder kun je tijd voor jezelf reserveren; als terugkerende cliënt, voor een holistische massage of voor een kennismakingssessie massagetherapie.

Tot 24 uur voor de afspraak kan je kosteloos annuleren. Daarna reken ik 75% van de afgesproken massage.

Een traject massagetherapie bestaat uit 3 – 5 of 7 sessies, Wil je meer weten over de trajecten? Neem dan contact met mij op of kijk op de pagina trajecten & tarieven, Na de kennismakingssessie weten we beiden wat de hulpvraag en jouw doel is.

De kosten voor de kennismakingssessie bedraagt € 90

Massage vergoedingen

Ik ben lid van de beroepsorganisatie VBAG en geregistreerd therapeut bij de RBCZ, het kwaliteitsregister voor vakkundige therapeuten in de complementaire zorg. Lichaamsgerichte Massagetherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering vergoedt. Massages worden niet vergoed.

Wil je weten of jouw sessies worden vergoed bij de zorgverzekering? Een overzicht van vergoedingen vind je op www.zorgwijzer.nl. Check altijd even bij je eigen verzekering hoe het in jouw specifieke situatie zit. 

Je krijgt na de massagetherapeutische sessie een factuur toegestuurd, deze kun je indienen bij jouw zorgverzekeraar.