Massagetherapie

Therapie | Bewustwording | Massages

geven van massage therapie in utrecht

Pijn is een signaalfunctie, je lijf heeft iets te vertellen

In ons drukke leven herkennen we allemaal de neiging om van pijn weg te gaan.

Je lijf slaat spanning en emoties op, het functioneert minder goed en er ontstaan klachten.

De oorzaak van deze klachten kunnen met massagetherapie gezien en gehoord worden.

Massagetherapie

Massage zet het lichaam aan tot een gezond zelfherstellend systeem en een goede doorbloeding van bloed, lymfe en de afvoer van afvalstoffen. Deze lichaamsgerichte therapie ondersteund je om gevoeligheden te leren kennen en gespannen delen van het lijf van binnenuit te verzachten. Je leert de signalen van je eigen lijf beter kennen, er met meer bewustzijn mee omgaan en jouw grenzen te herkennen.

Vrouw krijgt holistische massage in Utrecht

De sessie bestaat uit een lichaamsgerichte oefening, een holistische massage en mijn begeleiding. Iedere massage geef ik vanuit contact en aandacht. Tijdens een massagesessie kan iets aangeraakt worden dat weerstand, emoties of gedachten oproept. De massages geef ik in mijn praktijk in Utrecht-oost.

Aan het einde van het voorgesprek stem ik met jou af. Welke behoefte leeft er in jou en welke massage is dienend in het proces en passend bij jouw hulpvraag. Daarbij maak ik gebruik van diverse massagevormen en technieken:

adem meditatie
klassieke massage
bindweefselmassage
energetische massage
chakra massage
holistic pulsing
focussing
psoasmassage

Kennismakingssessie

In een kennismaking sessie starten we met een intake van ongeveer 20 minuten waarbij we samen voelend kijken naar jouw hulpvraag. Vaak maak ik gebruik van een lichaamsgerichte oefening, gevolgd door een massage therapeutische sessie. In het nagesprek is er ruimte om woorden te geven aan wat er gevoeld is. Afhankelijk van jouw hulpvraag kijken we welk traject het beste bij jou past.

zon icoon

Massagetherapie herstelt de verbinding tussen voelen en denken

Ja, ik wil kennismaken

Na de kennismakingssessie kun je kiezen uit 3 trajecten.

zon icoon

Op zoek naar herstel?

Holistische massage herstelt de verbinding tussen voelen en denken

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismakingssessie

De kennismakingssessie biedt ruimte om elkaar te leren kennen en af te stemmen welk vervolgtraject past bij jouw hulpvraag. Kosten: € 95,-

testimonial quotes
Wat een bijzonder fijne holistische massage heb ik van Mirette mogen ontvangen. Je voelt je direct op je gemak. Wat ik heel bijzonder vond was de oprechte aandacht die ik gedurende de gehele behandeling voelde. Mijn klachten zijn verminderd en ik voelde de behandeling ook een aantal dagen doorwerken. Echt een aanrader!

Trajecten:

Verslaving en massage

Van doen naar zijn

3-6 weken

3 sessies van 75 minuten

Stress en burnout met holistische massage verhelpen

Leven in vertrouwen

4-9 weken

5 sessies van 75 minuten

Hulp bij rouw met massage

leven vanuit je hart

6 – 12 weken

7 sessies van 75 minuten

testimonial quotes
Mirette weet precies de kern te raken door de juiste vragen te stellen. Erg opgelucht en met nieuwe inzichten de dag in gegaan.
mooie planten in massage praktijk Utrecht
lachende Mirette holistisch massagetherapeut Utrecht
foto van massagepraktijk Utrecht
buikmassage
Holistische therapeut aan het masseren
wachtruimte holistische massage praktijk Utrecht

Over Mirette

De betekenis van zen mir is Zie Mij!

Jezelf mogen zien en met compassie kijken hoe het echt met je gaat is helend. De 4 jarige opleiding tot massagetherapeut bij Massageacademie Holos in Utrecht leerde mij het vak, gaf mij duidelijke inzichten en hielp me in mijn persoonlijke groei en herstel. Mijn werk als holistisch massagetherapeut werd mijn passie en ik startte mijn praktijk voor holistische massages Zen Mir in 2016.

De massages bij Massagepraktijk ZenMir zijn persoonlijk, met aandacht en ontspannen en ik werk altijd vanuit een holistische visie. In afstemming en naar behoefte nodig ik jou uit tot zelfonderzoek en bewustwording.

Uit je hoofd, in je lijf!

Mirette massage therapie Utrecht

Het Herstelhuis

Massagepraktijk ZenMir is onderdeel van het HerstelHuis in Utrecht. Bij het Herstelhuis kun je terecht voor aanvullende therapieen met betrekking tot jouw herstel. We bieden een veilige therapeutische omgeving waarin jij mag zijn wie je bent. Er worden regelmatig workshops, lezingen en groepsbijeenkomsten georganiseerd.  

Herstelhuis Utrecht